_NSA0330

Over de NSA

De NSA

De Natuurwetenschappelijke Studievereniging Amsterdam (NSA) is de studievereniging voor studenten van de opleiding Natuur- en Sterrenkunde aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Vrije Universiteit (VU) en de opleiding Wiskunde aan de UvA en de desbetreffende masters. De NSA maakt je studie makkelijker en leuker. Je krijgt bijvoorbeeld korting op boeken en er is een online tentamenbank. Ook zijn er studiegerelateerde activiteiten zoals lezingen en excursies. Maar studeren is natuurlijk niet alleen maar met serieuze dingen bezig zijn. De NSA organiseert regelmatig borrels en filmavonden en is ook nauw betrokken bij grotere activiteiten in samenwerking met andere studieverenigingen. Ieder jaar is er bijvoorbeeld het bètafeest, voor alle bètastudenten, en een buitenlandse reis. Verder organiseert de NSA ieder jaar het introductieweekend voor haar eerstejaars.

De NSA-kamer

Kamer A0.08 op Science Park 904, beter bekend als ‘De NSA-kamer’ is het hart van onze vereniging. Vanuit deze bestuurskamer geeft het bestuur leiding aan onze vereniging terwijl leden genieten van een biertje, een cola of van een verse aflevering van hun favoriete serie. Door het raam vindt een gesprek plaats met mensen die er op hun fiets vandoor horen te gaan en ondertussen speelt er rustgevende muziek, die net te hard staat om je te kunnen concentreren op je natuur- of wiskundestudie. Iedereen is welkom in deze oase binnen de universiteit, dus wij hopen je snel te zien.

Het bestuur

Het bestuur van de NSA wisselt halverwege het collegejaar tijdens een algemene ledenvergadering (ALV). Het bestuur zorgt er onder andere voor dat de vereniging draaiende blijft en de commissies hun taken kunnen uitvoeren. Wees niet bang om de bestuursleden aan te spreken over iets studiegerelateerds of iets heel anders!


Bestuursgroepsfoto 49
Alfie Amundsen
Voorzitter
vz@nsaweb.nl
Riemer Kerkstra
Secretaris & Commissaris Onderwijs Wiskunde
sc@nsaweb.nl
Noah Rietveld
Penningmeester & Commissaris Onderwijs Natuur- en Sterrenkunde
pm@nsaweb.nl
Reijer Boodt
Vicevoorzitter
vv@nsaweb.nl
Xander de Haan
Activiteitencoördinator
ac@nsaweb.nl
Thijn Swinkels
Algemeen Bestuurslid
bestuur@nsaweb.nl