20230406_0088

De poflijst

De poflijst

Het is een gebruik geworden om bij het pakken van een blikje frisdrank, een zakje chips of een flesje bier direct een donatie van 60 cent te doen aan de NSA. Naast het betalen met muntgeld in het spaarvarken kan je ook gebruik maken van de poflijst. Deze poflijst is een middel om bij te houden hoe vaak je iets haalt in de kamer. Je betaalt dan niet direct, maar je poft je consumptie.


Na iedere week wordt de poflijst verwerkt en begint de teller van de week opnieuw. Een keer in de maand zal je een mail van het bestuur ontvangen met daarin het totale bedrag wat je bent verschuldigd. In deze mail wordt het openstaande bedrag genoemd en word je verzocht dit bedrag over te maken naar de NSA-rekening, onder vermelding van het woord ‘poflijst', jouw naam en voor welke periode je betaald. Ook kan je met iDEAL betalen.

Wanneer je een mail ontvangt die meldt dat je voor meer dan 10 euro gepoft hebt, en het genoemde bedrag niet binnen een week hebt overgemaakt, moeten we je helaas de toegang tot onze voorraden ontzeggen. Deze restrictie wordt opgeheven zodra wij jouw bijdrage hebben ontvangen. Vanaf dat moment staat onze koelkast en snoepvoorraad weer geheel tot jouw beschikking.

Je kan je aanmelden voor poflijst via de iPad in de kamer. Om je aanmelding compleet te maken is het de bedoeling dat je een aanbetaling van 6 euro overmaakt naar de NSA. Deze 6 euro is tevens een krediet gelijk aan 10 pofjes. Door je aan te melden zal je in de toekomst elke week op de poflijst staan, tot jij aangeeft genoeg gepoft te hebben.