20230406_0088

Tentamens uitwerken

Tentamens uitwerken

Geld verdienen met jouw uitwerkingen?

Jouw uitwerking is geld waard. Hoeveel? Voor een volledig uitgewerkt  tentamen (mits uitgewerkt in LaTeX, handgeschreven uitwerkingen accepteren wij niet) krijg jij:

€55,- voor een eerstejaars tentamen.
€65,- voor een tweedejaars tentamen.
€75,- voor een derdejaars tentamen of mastervak.

Let op de volgende punten:

  • Voor uitwerkingen is er een LaTeX template dat gebruikt moet worden. (Dit is niet duidelijk op alle browsers, maar het woord template in de vorige zin is een link naar het bestand!
  • Zowel de .tex (en bijbehorende plaatjes) als de .pdf moeten aangeleverd worden - bij voorkeur in dezelfde mail
  • Welk vak, wat voor tentamen (eind/tussen) en wanneer het tentamen is afgenomen (datum van het tentamen zelf) moet in de kop staan
  • Je naam en e-mailadres moet in de kop staan
  • Datum van de uitwerking moet in de kop staan
  • Je uitwerking moet achteraf nagekeken worden, zoek alvast een mede-student die dit zou kunnen doen
  • Bij het declareren is het uitgewerkte en goedgekeurde tentamen je bon

Niet van ieder vak is een uitwerking nodig, overleg daarom altijd eerst even met het bestuur, door te mailen met tentamens@nsaweb.nl! Het bestuur zal dan kijken of een uitwerking van dit tentamen nog relevant is en of dit tentamen nog niet gereserveerd is.


Most wanted tentamens

Van een aantal vakken zijn nog niet of nauwelijks tentamens uitgewerkt. Voor het uitwerken van deze most wanted tentamens zijn hogere bedragen beschikbaar:

€65,- voor een eerstejaars tentamen.
€75,- voor een tweedejaars tentamen.
€85,- voor een derdejaars tentamen of mastervak.


Momenteel zijn we bezig met het erevalueren van welke vakken most wanted zijn. Zodra dat gedaan is, kun je hieronder vinden welke dat zijn. Als je een tentamen wilt uitwerken van een vak met geen of zeer weinig uitwerkinge, overleg dan met het bestuur of dit dan een most wanted tentamen is door een mailtje te sturen naar tentamens@nsaweb.nl. Voor master vakken kan je ook contact opnemen met het bestuur, ze zullen dan in overleg laten weten welke vakken er nodig zijn.

Most wanted vakken
Opleiding Jaar Vak
Natuurkunde 1
2
3
Wiskunde 3