_SPE0625

Voor nieuwe studenten

Voor aankomende studenten

Wat leuk dat jij Natuur- en Sterrenkunde aan de UvA en VU of Wiskunde aan de UvA gaat studeren! De studievereniging die bij jouw studie hoort is de Natuurwetenschappelijke Studievereniging Amsterdam, ofwel de NSA.

In tegenstelling tot sommige studentenverenigingen is er bij de NSA niets verplicht, maar wel heel veel mogelijk. Voor €40 ben jij voor de duur van je studie lid van deze gezellige en vrijblijvende vereniging. Met dit lidmaatschap krijg je korting op je studieboeken, mag je meedoen met alle leuke activiteiten die georganiseerd worden en kun je in je vrije tijd genieten van een drankje of een snack in de verenigingskamer (kamer A0.08 op het Science Park 904).

Neem vast een kijkje op deze site. Op deze pagina kun je zien wie er op dit moment in het bestuur van de NSA zitten. Als je vragen hebt kun je ze altijd aanspreken of mailen naar bestuur@nsaweb.nl. Tot in september!

Handige informatie

Je rooster kun je vinden op http://datanose.nl. Klik op Persoonlijk rooster en voer je studentnummer in.

Je kunt ook zien of er lege lokalen beschikbaar zijn. Hiervoor moet je wel eerst inloggen. De directe link is datanose.nl/#availability. Als een lokaal leeg is, mag je daar gaan zitten om te studeren (als het lokaal op slot is kan je aan ons of de bewaking vragen deze te openen). Je kunt natuurlijk ook altijd komen studeren aan de tafels achterin de NSA-kamer!

De verkoop van studieboeken verloopt via de NSA. Zie de pagina boeken. Stuur gerust een mail naar boeken@nsaweb.nl voor vragen over de boekenverkoop. Voor andere onderwijs-gerelateerde vragen kun je beter zijn bij onderwijs@nsaweb.nl.


Voor sommige vakken zul je een syllabi als studiemateriaal gebruiken. Je krijgt deze dan als pdf, en kunt er zelf voor kiezen deze te laten uitprinten tot een mooi boekje. Dit kun je doen via uva.shop.canon.nl.

Ook kun je via uva.mycampusprint.nl website gebruik maken van de printers op Science Park. Let op: dit is helaas niet gratis, je moet eerst tegoed op je account zetten. Mensen die bij de uva in dienst zijn, bijvoorbeeld omdat ze werkcollege geven, kunnen wel gratis printen. (Pro tip: die zijn vaak in de NSA-kamer te vinden)


Wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van de NSA? Join dan de NSAankondigingen chat: chat.NSAankondigingen