33-_NSA0204

Commissies / KOESt

KOESt

Leden

Femke Wenneker
Rowan van den Brink
Sara Grit
Zias Kool
Iyan Smits
KOESt (KOESt) april 2023 - september 2023

De KOESt is een speciale commissie opgebouwd uit leden van het ACD en de NSA. De verenigingen bundelen hun krachten en zorgen samen voor de opvang van hun nieuwe eerstejaars studenten. Dit doet de commissie door o.a. aanwezig te zijn op de matching dagen, maar vooral door het organiseren van de facultaire introducties en natuurlijk het eerstejaarsweekend!

Willen we jou bij de KOESt?

Is het organiseren van evenementen iets voor jou?  Ben jij instaat om een weekend lang hard te werken, te feesten en te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft?  Als het je leuk lijkt om zo de nieuwe eerstejaars te begeleiden in hun eerste maand dan is deze commissie echt iets voor jou!

Wat doe je nu eigenlijk bij de KOESt?

Rond maart/april zal je met de commissie beginnen. Je zal eens in de week/twee weken een vergadering hebben. Vergaderingen die vaak goed gepaard gaan met een biertje her en der. Je zal met de commissie ervoor zorgen dat de facultaire introducties goed lopen en alle activiteiten op het eerstejaars weekend bedenken. Een leuk thema zal bedacht moeten worden en het bier zal in grootse hoeveelheden ingeslagen moeten worden. Uiteindelijk is het gewoon de bedoeling dat de eerstejaars het door jullie naar hun zin hebben en elkaar leren kennen.