41-_NSA0218

Activiteiten / Careerday

Careerday poster 2
Careerday 64 Inschrijvingen

De jaarlijks careerday nadert! Er zullen vele bedrijven langskomen om workshops te geven, en om een praatje mee te maken op de banenmarkt. Ook hebben we twee alumni sprekers die komen vertellen over hun carrière tot nu toe. Daarnaast krijgt iedereen gratis pizza!

Planning:

13:00-14:00: Alumni-sprekers. Mick Rustenburg & Peter Otte vertellen over hun loopbaan na de NSA.

14:00-15:30: Workshop Ronde 1. Keuze uit een workshop van Thales of van Student Career Centre.

Thales is een technologie bedrijf, werkzaam in de sectoren van digitale identificatie, transport, lucht- en ruimtevaart en defensie. Student Career Center biedt een workshop over het construeren an een mooie CV en LinkedIn profiel. Voor deze workshop graag alvast een LinkedIn profiel en/of een CV hebben.

15:45-17:15: Workshop Ronde 2. Keuze uit een workshop van Cosine of van RiskQuest.

Cosine is een bedrijf dat meetapparatuur ontwikkelt voor lucht- en ruimtevaart, fabrieken en ziekenhuizen. RiskQuest is een consultancy bedrijf dat specialiseert in het modeleren van financiëel risico en data science.

17:15-20:00: Banenmarkt. Loop rond en praat een op een met bedrijven. Onder ander Breinstein, Cosine & Qusoft zullen hier een stand hebben. Ook zijn er gratis drankjes & pizza's en kan je een mooie foto voor je linkedIn maken bij de Kodak.

Inschrijfperiode: vanaf 02-04 tot 22-04 23:00
Vrienden die al gaan
Nog geen van je vrienden gaat naar deze activiteit. Wees de eerste!
Inschrijven
De volgende data wordt opgeslagen bij je inschrijving, vanuit je profiel.
Je kunt je momenteel niet inschrijven De inschrijfperiode is verstreken