_NSA0759_OJmOD3C

Career / iTrainee

iTrainee

Net afgestudeerd of binnenkort afgestudeerd? Start je carrière!

Ben jij een bachelor- of masterstudent die net is afgestudeerd en wil jij je carrière direct goed starten? Aanbiedingen genoeg, maar hoe maak je de beste keuze? Bij welke werkgever kun je het meeste leren? Wat voor soort werk past het beste bij je opleiding, interesses en vaardigheden? En waar word jij echt gelukkig van? iTrainee heeft al ruim 15 jaar ervaring in het helpen om die vragen te beantwoorden, je carrière te lanceren en je te begeleiden naar de werkgever die het beste bij jou past.

Leer alles over bedrijfsprocessen én IT

In ons traineeship maak je kennis met de verschillende richtingen in het bedrijfsleven: van HR tot Sales, Marketing, Finance en Logistiek. Zo kun je zelf ontdekken wat het beste bij je past. Dit alles combineren we met een verdieping in IT. Waarom? IT speelt tegenwoordig een essentiële rol in de dagelijkse bedrijfsvoering. Immers zijn alle domeinen in organisaties ermee verweven. Met kennis en vaardigheden op het gebied van IT, nemen je kansen op de arbeidsmarkt flink toe.

Verdieping met SAP

Die IT-verdieping doen we met SAP, de meest gebruikte bedrijfssoftware ter wereld. Zo werken onder andere organisaties als Hema, Heineken, ASML, Deloitte, KLM en Achmea met deze software. SAP is zeker niet alleen interessant als je op een technische richting bent afgestudeerd, maar ook als je een bedrijfskundige studie hebt afgerond. Bij SAP draait namelijk alles om het optimaliseren van bedrijfsprocessen in de logistiek, HR, verkoop, marketing, financiën, managementinformatie en inkoop. Ruim 77% van alle bedrijfsprocessen wereldwijd hangt aan een SAP systeem. Je bent dan ook erg gewild als jong, talentvol - consultant met kennis van SAP & de bijbehorende bedrijfsprocessen.

Matching & specialisatie

Dé perfecte match is alles wat telt voor ons! Gedurende je traineeship gaan we op zoek naar een werkgever die past bij jouw voorkeuren. We kijken naar je droombaan, de locatie, branche, richting en natuurlijk de bedrijfscultuur die het beste bij je past. Als we een match hebben gevonden en de kennismaking bevalt aan beide kanten, dan stellen we samen met je opdrachtgever een opleidingsplan op. Zo hebben we meer dan 120 klanten om jouw carrière bij te starten! Doordat wij alle ins en outs weten, zullen we samen met jou op zoek gaan naar de perfecte match. Als er een match is, heb je je werkgever gevonden en ligt er een vast contract voor je klaar!

En nu?
Denk je: dat is iets voor mij? En wil je weten of je in aanmerking komt voor een traineeship bij iTrainee? Doe de test!

Heb je nog vragen, of wil je even langskomen voor een kennismaking? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze Campus Lead Britt: britt.smulders@itrainee.nl

Op onze website lees je alles nog eens terug en bekijk je enkele persoonlijke verhalen van onze trainees: www.itrainee.nl/kennis-en-ervaringen