De poflijst

Het is een gebruik geworden om bij het pakken van een blikje frisdrank of een flesje bier direct een donatie te doen aan de NSA. Naast het betalen met muntgeld kan je ook gebruik maken van de poflijst. Het spaarvarken waarin gebruikelijk 50 cent werd gedoneerd blijft bestaan. Het is echter ook mogelijk om op een turflijst aan te geven dat je een donatie doet. Je betaalt dan niet direct, maar je poft je consumptie.

Na iedere week wordt de poflijst verwerkt. Een keer in de maand, in de week van de borrel, zal je een mail van het bestuur ontvangen. In deze mail wordt het openstaande bedrag genoemd en word je verzocht dit bedrag over te maken naar de NSA-rekening, onder vermelding van het woord ‘poflijst’ en jouw naam.

Wanneer je een mail ontvangt die meldt dat je voor meer dan 50 euro gepoft hebt, en het genoemde bedrag niet binnen een week hebt overgemaakt, moeten we je helaas de toegang tot onze voorraden ontzeggen. Deze restrictie wordt opgeheven zodra wij jouw bijdrage hebben ontvangen. Vanaf dat moment staan onze koelkasten weer geheel tot jouw beschikking.

Je kan je hier aanmelden voor de poflijst. Door je aan te melden zal je in de toekomst elke week op de poflijst staan, tot jij aangeeft genoeg gepoft te hebben.