Vacatures commissies

BEC
Met de boot naar Edinburgh of vliegen naar Wenen? Op bezoek bij de synchrotron in Barcelona of het observatorium in Kyoto? Dansen in de club in Tokyo of zingen in een pub in Dublin? Er moeten weer een hoop keuzes gemaakt worden om de volgende studiereis plaats te laten vinden! Heb jij interesse in een functie binnen de buitenlandse excursie commissie om het komende jaar een geweldige reis te organiseren? Stuur dan uiterlijk 19 september een korte motivatie naar bestuur@stichtingpaulerdos.nl.

CareerCie
De NSA gaat het allereerste NSA CareerEvent organiseren! Een dag met lezingen van smaakmakers in het bedrijfsleven, verscheidene workshops en als afsluiter een banenmarkt in de brainwave. Wil jij aan de wieg staan van dit evenement?
Stuur een mailtje naar ikwilindeCareerCie@nsaweb.nl

Galacommissie
De galacommissie is weer op zoek naar nieuwe commissieleden. Afgelopen jaar was het een groot succes! Dat moet deze editie natuurlijk minimaal net zo geweldig, als niet overtroffen worden. Lijkt het jou leuk om een van de uitbundigste feesten van het jaar te organiseren?Ken jij de nieuwste upcoming DJ's of kan je zelf wat plaatjes draaien? 
Stuur een mailtje naar ikwilindebalcie@nsaweb.nl!

Eerstejaarscommissie
Ieder jaar is er een eerstejaarscommissie vol enthousiaste mensen die graag dingen willen organiseren voor hun jaargenoten. Het doel van de commissie is eigenlijk om eerstejaars kennis te laten maken met het organiseren van dingen en hoe een commissie werkt, maar geloof ons, je kan hele vette dingen organiseren! Dus lijkt het je leuk om met je mede- studenten activiteiten te organiseren, solliciteer dan voor deze commissie! 
Stuur een mailtje naar ikwilindeEJCie@nsaweb.nl.

Kleine activiteitencommissie
Vind je het leuk om feestjes te bouwen? Of heb je vette ideeën die je altijd al een keer had willen doen? Bij de KaC zijn de mogelijkheden eindeloos, zolang het maar gaaf is! We hebben mensen nodig die niet bang zijn de handen uit de mouwen te steken, en tegen een beetje (boel) chaos kunnen. Lijkt dit je wat? Solliciteer dan nu voor de KaC! 
Stuur een mailtje naar ikwilindekac@nsaweb.nl

MasterCie
The Mastercommittee is looking for reinforcement! Do you like socializing and bringing people together? Then there could be a place for you in the Mastercommittee where you will help organize activities for masterstudents. Please send a short motivation to bestuur@nsaweb.nl