Vacatures commissies

ArtCie
Kun jij goed photoshoppen?
Hou je ervan om dingen te ontwerpen?
Of wil je dit heel graag leren?
Solliciteer dan voor de ArtCie!
De ArtCie ontwikkelt een huisstijl
voor de NSA en ontwerpt onder andere
banners en posters voor activiteiten.
Stuur een mailtje naar bestuur@nsaweb.nl!

Galacommissie
De galacommissie is weer op zoek naar nieuwe commissieleden. Afgelopen jaar was het een groot succes! Dat moet deze editie natuurlijk minimaal net zo geweldig, als niet overtroffen worden. Lijkt het jou leuk om een van de uitbundigste feesten van het jaar te organiseren?Ken jij de nieuwste upcoming DJ's of kan je zelf wat plaatjes draaien? 
Stuur een mailtje naar ikwilindebalcie@nsaweb.nl!

Eerstejaarscommissie
Ieder jaar is er een eerstejaarscommissie vol enthousiaste mensen die graag dingen willen organiseren voor hun jaargenoten. Het doel van de commissie is eigenlijk om eerstejaars kennis te laten maken met het organiseren van dingen en hoe een commissie werkt, maar geloof ons, je kan hele vette dingen organiseren! Dus lijkt het je leuk om met je mede- studenten activiteiten te organiseren, solliciteer dan voor deze commissie! 
Stuur een mailtje naar ikwilindeEJCie@nsaweb.nl.

Kleine activiteitencommissie
Vind je het leuk om feestjes te bouwen? Of heb je vette ideeën die je altijd al een keer had willen doen? Bij de KaC zijn de mogelijkheden eindeloos, zolang het maar gaaf is! We hebben mensen nodig die niet bang zijn de handen uit de mouwen te steken, en tegen een beetje (boel) chaos kunnen. Lijkt dit je wat? Solliciteer dan nu voor de KaC! 
Stuur een mailtje naar ikwilindekac@nsaweb.nl

MasterCie
The Mastercommittee is looking for reinforcement! Do you like socializing and bringing people together? Then there could be a place for you in the Mastercommittee where you will help organize activities for masterstudents. Please send a short motivation to bestuur@nsaweb.nl