Vacatures commissies

LeCie

Sinds mei 2013 heeft de NSA een lezingencommissie. Deze commissie hoopt studenten te informeren over de mogelijkheden die zij in en vooral na hun bachelor hebben. Denk hierbij aan stages, masters, promotieplekken en posities in het bedrijfsleven. Vind jij het leuk om elke maand sprekers te vinden die zowel informeel als inhoudelijk een spreking over hun vakgebied willen houden? Stuur dan voor 7 juli  een mailtje naar bestuur@nsaweb.nl.

ExcurCie

De NSA is net weer terug van een weekje in het buitenland, maar dat is niet het enige reisje
wat de vereniging maakt. Afgelopen winter hebben we Cern bezocht en komend jaar is het weer tijd voor een nieuwe excursie naar een nog te bepalen locatie!

Wil jij graag bepalen waar deze reis naar toegaat en/of vind je het erg leuk om reisjes te organiseren? Solliciteer dan voor de ExcurCie door voor 9 juni een mailtje te sturen naar bestuur@nsaweb.nl en dan nodigen wij je uit voor een gesprekje. 

 

LiftCie

Houd jij van reizen, nieuwe mensen ontmoeten of ga je gewoon graag een weekendje weg? Weet jij nog een leuke plek om heen te liften of lijkt het je leuk om de trip te organiseren? Dan is de liftcommisie iets voor jou! Solliciteer dan voor de LiftCie door voor 16 juni een mailtje te sturen naar bestuur@nsaweb.nl en dan nodigen wij je uit voor een gesprekje.