KODAK

Het was ergens tegen het einde van dat ene bestuursjaar toen het communistisch rode, nee sorry, fissarode bewind gevoerd werd (en wel door bestuur 2013). Het bestuur van toen besloot om naar voorbeeld van een zusjesvereniging een commissie op te zetten die in eerste instantie zorg moest dragen voor:

- het vastleggen van niet-alcoholische en alcoholische momenten op NSA-evenementen;

- het digitaliseren en bij elkaar brengen van oude foto’s genomen door leden;

- photoshoppen en bewerken van foto’s en het maken van posters.

De enige echte Maarten Post van het rode bestuur, die naar voorbeeld van Andrea Rusman heel graag een nieuwe commissie wou opzetten, heeft dit toen op zich genomen en de "Kommissie Om Digitale Afbeeldingen te Klussen" opgericht. Aangezien er niet veel tijd meer over was tijdens hun bestuursjaar zijn de taken en plannen snel genoeg overgedragen aan het krijtbordgroene bestuur, van wie de zeker niet onbekende Mike "Magic Mikey" de Haan een camera heeft laten sponsoren door TMC.


Ondertussen zijn we bijna drie jaar verder sinds het oprichten van de commissie en lijkt het steeds meer op rolletjes te lopen. Bijna niemand van de originele commissie zit er nog in. Gephotoshopt wordt er ook niet, vooral ook omdat er in eerste instantie ook maar één persoon (Isabelle) die bij de oprichting in de commissie zat überhaupt kón photoshoppen. In ieder geval beleeft de commissie nog zeker lol aan het vastleggen van de memorabele, de deplorabele en ook de af en toe voorkomende schaamtevolle momenten!