KPN

KPN gelóóft in technologie, in de kracht van communicatie. Wij zijn KPN. Wij zijn het netwerk dat heel Nederland verder brengt; het netwerk dat geeft om Nederland.

In de wereld, de maatschappij waarin we leven is technologie het kloppend hart, de levensader. Onmisbaar, vanzelfsprekend, als water uit de kraan. Technologie maakt moderne ICT en telecommunicatie mogelijk. Technologie verbindt, maakt het verschil. Laat grenzen en drempels verdwijnen, overbrugt barrières van afstand en tijd. Maakt het leven en werk completer. Zorgt voor veiligheid, redt levens en maakt de wereld duurzamer. Technologie verrijkt en helpt doelen te bereiken, maakt zakelijke successen én persoonlijke dromen en verwachtingen waar.

Verbinden, helpen en faciliteren
Technologie moet vooral begrijpelijk en eenvoudig zijn. Geen moeite. Geen gedoe. Moet vertrouwen geven en betrouwbaar zijn. Zekerheid en kansen bieden. KPN maakt dat waar. Wij zijn KPN. Wij zijn de monteur, de verkoper, de technicus, de medewerker van de helpdesk. We doen wat mensen van ons verwachten en brengen de wereld naar binnen. Maken nieuwe gewoontes gewoon, maken het ongewone normaal en alledaags. We verbinden, helpen en faciliteren. Dag in, dag uit. Overal, altijd. 24 uur per dag, 7 dagen per week. KPN is nooit ver weg.

Van mensen, voor mensen
KPN gelooft in een wereld waarin technologie mensen, bedrijven, overheden en organisaties verder brengt; Nederland verder brengt. KPN is de verbindende factor, die persoonlijke contacten mogelijk maakt. KPN is verbonden met de samenleving, verbonden met de wereld. Thuis, op het werk en onderweg. Wij hebben de middelen, de mensen, de kennis en ervaring in huis. We hebben en leveren het netwerk. Wij zijn het netwerk. Het netwerk van mensen, voor mensen.

Zichtbaar onzichtbaar
Met onze infrastructuur van koper en glasvezel, onze mobiele en IT-netwerk, onze zendmasten en datacenters zorgen we letterlijk voor de verbinding. Techniek vormt de basis, het fundament voor onze diensten, onze producten en onze service. Internet, televisie, telefonie. Grenzen tussen vast en mobiel vervagen. Met moderne middelen altijd online. Draadloos, snel en digitaal. Smartphone, tablet, laptop. KPN is overal. Zichtbaar onzichtbaar. Op de weg, in de haven, op het spoor. Cruciale communicatienetwerken voor ambulance, brandweer en politie.

Overal en altijd toegang
Wij geloven in een samenleving waarin communicatie vrienden, dierbaren en bedrijven met elkaar verbindt en samenbrengt. Een samenleving, waarin kwetsbare groepen het contact met de buitenwereld niet verliezen. We geloven dat communicatie het leven makkelijker, overzichtelijker en leuker maakt. Méér samen doen, samen beleven, dingen delen met elkaar. Mailen, internetten, skypen, online gamen. Interactieve televisie in HD-kwaliteit. Video on demand. Moeiteloos bestanden uitwisselen. Online shoppen. Online zaken doen. Pinnen, telebankieren.
We geloven in een wereld waar tijd en locatie er minder toe doen. Waarin werken op ieder gewenst moment, op elk willekeurige tijdstip de gewoonste zaak van de wereld is. Zelf in control. De juiste balans tussen werk en privé. Videoconferencing, overal en altijd toegang tot bestanden in de cloud.

Klimaatneutraal ondernemen
We geloven dat duurzaamheid en technologie elkaar aanvullen en versterken. Economisch groeien en energie besparen gaan hand in hand. KPN gelooft in klimaatneutraal ondernemen, minder uitstoot van CO2. KPN wil daarbij een voorbeeld voor anderen zijn – zakelijk en privé. We geloven in energiebewuste ICT-oplossingen, die het milieu niet belasten, maar juist ten goede komen.

We geloven in telecommunicatie als bijdrage aan de gezondheidszorg die zo voor iedereen toegankelijk en betaalbaar blijft. Met innovatieve diensten ontlasten we zorgaanbieders en vergroten we de kwaliteit voor patiënten. KPN zorgt, verzorgt en ontzorgt. Dankzij de communicatietechnologie verbinden we chronisch zieke kinderen met hun klas en hun klasgenootjes. We geloven in communicatie als verbindende factor in de sport, bij het schaatsen. Dankzij ons sponsorschap laten we miljoenen schaatsfans genieten en meegenieten. We geloven in de kracht van communicatie in kunst en cultuur, en daarom zijn we sponsor van het Rijksmuseum.

Krachtig & kwetsbaar
Technologie is krachtig, is kwetsbaar en vraagt zorg en aandacht. Technologie vraagt om kwaliteit en veiligheid, om bescherming van de privacy. Betrouwbaarheid, discretie zijn onlosmakelijk met technologie verbonden. Technologie moet het ‘doen’, vraagt continu om onderhoud en vernieuwing. Daarom blijven we verbeteren, innoveren en investeren. In onze netwerken en technieken waarmee we de communicatie steeds verder verbeteren. In 4G, in glasvezel. In veilige, stabiele en sterke systemen, waarin privacy en security gewaarborgd zijn.

Strategie
Onze strategie is gericht op Vereenvoudigen – Groeien – Innoveren. We zullen een verdere vereenvoudiging doorvoeren, de capaciteit van ons volledig geïntegreerde netwerk verder uitbreiden en we blijven innoveren om nieuwe producten te ontwikkelen en onze klanten een nog betere klantervaring te kunnen bieden, of ze nu thuis zijn, onderweg, of op het werk.
Ga jij ons helpen om deze strategie te realiseren? Kijk dan bij onze vacatures op de website van de NSA.