Vacatures UvA

Bij wiskunde wordt er gewoonlijk ieder semester een vacature per mail gestuurd naar de studenten.

Voor natuur- en sterrenkunde is Stephen Skocpol (stephenskocpol@gmail.com) aanstellingscoordinator Natuur- en Sterrenkunde. Er is een voorkeur naar masters, maar er worden ook derdejaars ingezet.

Momenteel zijn er vacatures voor:
  • Student-assistent VWO-programma
  • Trillingen, golven en optica (Blok 3+4, +-80 uur)

Practicumassistent NSK

Er is een vacature voor practicumassistent voor eerstejaars practicum in periode 3 voor Natuur- en Sterrenkunde, klik hier voor meer informatie!

Student-assistent QM1

 

Er wordt een studentassistent (TA) gezocht voor een werkcollege van QM1 (jaar 1, p5). Heb je goede cijfers en ben je enthousiast om deze taak op je te nemen, stuur dan een mailtje naar Marcel Vreeswijk (co-docent QM1, h73@nikhef.nl). Tweedejaars studenten die dit meerdere jaren willen blijven doen hebben voorkeur. Nieuwe TAs worden voor een korte verplichte didactische training uitgenodigd.

Eerstejaars student-lid Opleidingscommissie Wiskunde

De Opleidingscommissie (OC) Wiskunde is op zoek naar een nieuw student-lid uit het eerste jaar. De OC bestaat uit vijf studenten en vijf docenten, en vergadert ongeveer zeven keer per jaar over het wiskunde-onderwijs. Lid zijn van de OC is een unieke manier om de organisatie van het onderwijs aan de UvA mee te maken en hieraan bij te dragen. Tot slot krijg je in ruil voor je werkzaamheden ook nog een (kleine) vergoeding.
 
Meer informatie staat op de website van de NSA, en in een mailtje dat je hierover hebt gekregen. Als je dit mailtje niet hebt gehad, check dan even je spam-folder en je uva-emailadres (voornaam.achternaam@student.uva.nl).

Wil jij het nieuwe lid van de Opleidingscommissie Wiskunde worden? Stuur dan uiterlijk 11 november een email naar Tessa Bouws (t.m.bouws@uva.nl) en Joris Peters (j.j.m.peters@uva.nl). Als je nog vragen hebt, dan kun je ook naar Tessa mailen.
 

Student-assistent VWO-programma Natuur- en Sterrenkunde

De opleiding biedt voor VWO scholieren een uitdagend verdiepend programma aan dat over een aantal middagen vanaf november verspreid is.
Het programma gaat over zonnecellen. Theorie wordt afgewisseld met demonstraties, experimenten en excursies. Het is een divers, interactief programma waarbij er veel ruimte is voor de leerlingen om hun eigen nieuwsgierigheid achterna te gaan. De opleiding zoekt een enthousiaste student die samen met de docent de groep kan inspireren om het meeste uit dit project te halen.

Het programma omvat 7 bijeenkomsten van zo'n 4 uur die nog in overleg worden geroosterd in de periode tussen november en maart.
Het programma wordt inhoudelijk verzorgd door het Beta-Instituut, waar je meer informatie kunt krijgen: Jasper Reinders, info@betainstituut.nl of bel 020 - 2600 110.