Cookies op nsaweb.nl

Ja, ik geef toestemming

Nsaweb.nl is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. en je te informeren over het gebruik daarvan op de site.

Nsaweb.nl gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor de volgende doeleinden:

  • Het optimaliseren van de website
  • Het verzamelen en analyseren van statistieken.

Voor bovenstaande punten is het vastleggen van bezoekersgedrag noodzakelijk.

Kijk voor meer informatie in onze Privacy Policy

Flamm in de pan!

ATTENTIE

Lees de activiteit goed door, je krijgt dus een pakket met ingredienten en niet de flammkuchen zelf. Je gaat dus ook een oven nodig hebben!

De HapCie en de KaC presenteren voor jullie weer eens een gecombineerde activiteit. Vorige keer was Bier Friet Mosselen zeer geslaagd. En kunnen jullie je Snert Kramer nog herinneren? Ach, als jullie het niet weten is dat ook geen probleem. Dit maal hebben de KaC en de HapCie de handen in een geslagen om samen met jullie flammkuchen te maken. Wij hebben voor jullie pakketten samengesteld met het deeg en de andere ingredienten, zodat jullie thuis zelf heel eenvoudig jullie eigen flammkuchen kunnen maken.

Flammkuchen is een specialiteit uit de Elzas regio en werd gemaakt om te testen of de houtoven al heet genoeg was om brood te bakken. Brooddeeg wordt heel dun uitgerold en bedekt met een laagje roomkaas of crème fraîche. In onze keuken hebben wij al aardig wat lekkere flammkuchen voorbij zien komen en daarom hebben wij voor jullie alvast een kleine selectie gemaakt.


Verder willen we bij zo'n heerlijke flammkuche natuurlijk ook nog zo'n goudgele gerstenknaller! Wij hebben daarom een kleine collectie 4 van speciaal biertjes voor jullie uitgekozen. De flammkuchen zijn gratis en voor de 4 speciaalbiertjes betaal je 4 euro, een goeie deal dus! Mocht je niet van bier houden dan is het ook mogelijk een flesje wijn met je pakket op te halen!

We zullen onze zelfgemaakte flammkuchen gezamenlijk op discord op eten, dit doen we vrijdag 7 mei om 19:00. Hierna gaan we nog lekker borrelen en wat spelletjes spelen, wij zijn hyped!

De lente in je bol
vis
Asperge en zalm vind ik nou typisch iets voor de lente. Mooie kleuren en de frisse smaak. Bij deze flammkuchen is wat fijngehakte dille door de crème fraîche met als topping zalm en asperge, erg lekker! Eenmaal uit de oven maakt een beetje lente-ui en wat partjes citroen deze creatie helemaal af.

Moeders groenteschotel
vegan
De inspiratie voor de toppings van deze flammkuchen komt van de heerlijke groenteschotel die mijn moeder altijd maakte. Het is een makkelijke, maar lekkere combinatie van verse groenten. Dit is dus een echte “comfortfood”. Daarnaast zijn de toppings geheel vegan, wat het ook nog een feel good gevoel geeft.

Gekkigeit
vegetarisch
Voor de geitenkaaslovers onder ons ook een suggestie: deze flammkuchen zijn belegd met gebakken champignons, lekkere uitjes, frisse rucola en natuurlijk geraspte geitenkaas. Neem daarbij nog de klassieke crème fraiche bodem:
een echte aanrader!


Klassieker
vlees
Why mess with what’s good? Deze klassieker is niet voor niets klassiek! Daarom hebben we voor jullie gekozen voor de flammkuchen met rode ui, spek, crème fraîche en prei. Door deze klassieker loopt het water mij al in de mond!

P.S

Meld je snel aan want OP = OP

Je moet je pakket wel komen ophalen. Dit kan 6 mei vanaf 18:00 tot 7 mei 18:00 dit zal ergens in de buurt van sciencepark zijn en we zullen het adres/adressen nog even emailen. Neem ook een tas mee om alles mee tenemen!

Schrijf je hier in